MYLIFE LIVSSTILSSENTER - GLEDE OG ENERGI!

 

Vi er et treningssenter for deg som kanskje ikke er så vant til å trene innendørs - eller trene i det hele tatt. Kanskje rynker legen din på nesen? At det kunne være lurt å få leet seg litt? Da kan vi hjelpe deg. Våre medlemmer og inspiratører/medarbeidere er voksne, og vi har et avslappet og hyggelig, inkluderende miljø. Her finner du ikke noe "jåleri", men vanlige folk som har funnet glede i  bevegelse. Treningen hos oss passer for alle, uansett form.

VÅR VISJON "-TRENING FOR LIVET!" innretter vi oss etter. Det betyr for oss to ting: Vi ser verdien i at man har gode treningsvaner over tid (bort med skippertakene!). Vi vet også mye om den helsemessige gevinsten du oppnår gjennom bevegelse. Og det er vi gjerne med deg på!

VÅRE VERDIER er:    Motivasjon til å begynne  - inspirasjon til å fortsette.Vi legger mye arbeid i nettopp dette. Vi er flere som nok har hatt de beste intensjoner, men så hender det noe - og treningen dabber av. Vi ser det som vår oppgave å være der når det butter - og gjerne hjelpe deg til å unngå nettopp det.

Et godt treningsmiljø hvor du gleder deg til å komme - det er det beste vi kan tilby deg. Og hva skal til for at du skal glede deg til trening? Vi vet noe om det: En følelse av mestring, av å få til treningen, et smil, rungende latter, og noen som venter på deg. Takhøyde og litt omtanke. Og den gode følelsen i kropp og hode etterpå.

Hos oss utvikles Trentretti for Norden. Alle klassene (bortsett fra enkelte sykkeltimer) varer i 25 minutter. Det er gjennomførbart. Du kan variere mellom sirkeltrening, funwalk, dans, yoga, styrke, sykkel og kondisjonstrening. Etterhvert kan hende du tar to etter hverandre, også. Trentretti er gruppetrening. Det er festlig å trene sammen med andre. Det er flott å ha et helt eget tilrettelagt program for styrketrening også  - det får alle. Da kan du trene akkurat når du vil. Er det utenom vår betjente tid, kan du låse deg inn selv. Alle ukens dager mellom 05.00 og 23.00.

Vi har forskjellige medlemsskap, blant annet egne kurs for deg som vil ned i vekt og bli der.

Hvordan kan vi hjelpe akkurat deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat og omvisning i senteret vårt. Varmt velkommen skal du være.

 

 

Her finner du oss!
Puls Sandefjord
Gokstadveien 2
3216 SANDEFJORD

Telefon: 4000 6887

post@mylife-sandefjord.no
Kart
Jeg vil vite mer, kontakt meg:

Send